ZONGULDAK ÇAYCUMA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Çaycuma’da İlköğretim Haftası kutlamalarıyla birlikte coşkuyla başladı.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Çaycuma’da İlköğretim Haftası kutlamalarıyla birlikte coşkuyla başladı.

   Çaycuma’da İlköğretim Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selçuk Özen, Jandarma Başçavuş Ruhi Çevik, Askerlik Şube Başkanı Teğmen Gökhan Kara, Ak Parti İlçe Yönetimi, öğretmenler, öğrenciler katıldı.
   Tören ilk olarak saygı duruşu ve akabinde ise İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir İlköğretim Haftası dolayısıyla konuşma gerçekleştirdi.

    İlköğretim Haftası Şehit Hasan İlkokulu’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Düzenlenen programa; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Özdemir, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve Şehit Hasan Yağlı İlkokuluna adını veren Hasan Yağlı’nın eşide törende yerini aldı .
    Program Cumhuriyetin Kurucusu, Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , tüm şehitler ve ebediyete intikal eden öğretmenler adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli’nin açılış konuşmasını yaptığı törende, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir de günün önemini belirten konuşma yaptı. Şehit Hasan Yağlı İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail Çelebi de günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğrencilerinden Berk Bilgin’in İlköğretim Haftası adlı şiiri ile devam eden tören, Irmak Asel Kara, Burcu Karaoğlu, Nehir Gülşen, Gamze Çarşanbalı “Bizler Atatürk Olduk” adlı şiiri, İlayda Karataş “İlköğretim Haftası” adlı şiiri okudular. Törenin devamında 4/B sınıfı öğrencileri flüt dinletisi, 2.  3.  4. Sınıf öğrencileri ront gösterisi, 4.sınıf öğrencileri bu sene 1. Sınıfa başlayan öğrencilere çiçek sunum yaptı. 75. Yıl Öğretmeni Cemile Tekin yönetiminde Halkoyunu gösterisinden sonra program tamamlandı.

Hükümet Konağı. Kat 2 Çaycuma / Zonguldak - 0 (372) 615 10 26 615 50 58

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.